JCI's FORÅRSKONGRES

Tema: Award show - Kuverter: 500

All Events stod for festerne med 500 gæster, til JCI's Forårskongres.

Der blev serveret lækkert streetfood fredag aften i temaets ånd og de havde sammensat en fantastisk 4-retters menu til lørdag aften. All Events formåede at levere kvalitet på et superhøjt niveau og gjorde det med et smil. Mange af gæsterne er vant til at spise på fine restauranter rundt omkring i landet, og med det in mente er det vildt stort, at kunne sige, at vi udelukkende har modtaget positive tilbagemeldinger fra gæsterne (heriblandt fra de vegetarer, veganere og allergikere, som fik særlige menuer).

All Events leverede desuden både lyd og lys samt en dj, som sørgede for et fyldt dansegulv hele natten.

Bar-set-up'et var super professionelt med dygtige bartendere og de lækreste cocktails til gode priser. Vi har efterfølgende fået et hav af positive tilbagemeldinger - særligt fra dem, som købte fri bar og derfor kunne prøve alle cocktails, uden at skulle have pungen frem. For dem, som kun skulle have enkelte drinks, var der mulighed for at betale kontant eller med mobilepay. Det fungerede også super godt.

Peter fortjener i særdeleshed en kæmpe tak for hjælpen og den kæmpestore fleksibilitet han har udvist før, under og efter kongressen.

Vi kan på det varmeste anbefale All Events til større arrangementer. På vegne af næsten 500 gæster, to aftener siger vi tusind tak for en fest i verdensklasse.

Med venlig hilsen
Anne Rose
JCI