UNDERHOLDNING

kedeligt bliver det aldrig med All Events

Vi kommer altid med et kreativt oplæg på forskelligt underholdning til jeres fest som tager udgangspunkt i jeres medarbejder og jeres behov. Vi sørger endvidere for at jeres underholdning, kan ses, høres og opleves af alle deltagerne. Dog er scene, lys & lyd altid en ekstra omkostning som tydeligt fremgår af alle vores tilbud.

All Events tilbyder underholdning i mange prisklasser, som regel hænger udbud og kunstnerens popularitet sammen med prisen. Uanset om I har et stort eller lille budget, kan vi finde en løsning til markedets bedste priser.

Eksempler på underholdning:
Trylleri – Kendte som knapt så kendte tryllekunstnere, som kan levere alt fra scene show til close up magic, indhent tilbud på et magisk trylleshow.

Stand Up – Vi kan levere en bred vifte af stand up komikere, fra helt nye stand up komikere til de største navne du oplever på TV 2 Zulu og i medierne iøvrigt. Priserne begynder for 8.000 + moms og opefter. Indhent en konkret pris.

De Falske Tjenere – Sjove tjenere som giver jer et ekstra grin under middagen, alt kan ske. Pris per falsk tjener er fra kr. 5.000 + moms (vi anbefaler 1 falsk tjener per 40 gæster)

Bands – Fra Thomas Helmig Jam til Thomas Helmig og alverdens andre bands indhent tilbud på pris for band eller kunstner.

ALT DET ANDET – Vi har mange muligheder og tusindvis af ideer til underholdning.

Lad All Events komme med et kreativt og uforpligtende tilbud på underholdning til jeres næste firmafest, julefrokost, arrangement eller noget helt andet. Du får altid et uforpligtende.